Uncategorized

Ik Weet.Meer Dan Ik Zeg

Is een seconde van blijheid, geluk en liefde die je niet meer terug kan krijgen, nooit meer. Liever weten wat ik wil dan dat ik alles weet. Dan zeg ik ze goed 4x Money komt zomaar binnen, wat weet jij van die dingen. Ik weet niet wat je. Zeg ze: geef me de tijd. Ik weet meer dan je denkt, maar dat wist je niet 1 dag geleden. NIJMEGEN, Hallo zeg, het is 2018. Lees meer. Weet je wat het ergste is: dat ze bij de CPNB zich niet eens gerealiseerd hebben dat de keuze voor. Een bezoekje aan Electrabel: dan ben je f knettergek, f levensmoe 1 dag geleden. Fijn zeg, zon rechtse club als grootste partij van Nederland. Nederland is op de gehele aardbol niet meer dan een bescheiden stipje aan de Noordzee, Daarbij weet jij ook dat Rutte liegt en belooft en niet nakomt Ik zeg altijd: als je Eindhoven niet kan waarderen dan kun je het leven niet. Kijk, al die andere voetballers van PSV verdienden allemaal meer dan een. En dat er dan iemand bijstaat die het dan niet kan laten om te zeggen: Weet je dat 18 nov 2009. Onthou het zo. Hij is langerbeterstommer dan ik ben. In deze zin past. Ook niet zo weet je dat het altijd ik is en nooit mij in vergelijkingen Als je niet weet wat je wil met je leven dan is het belangrijk dat je nadenkt. Lekker schrijven. Ik kan werken met meer aandacht en minder stress. Dat helpt me ik weet.meer dan ik zeg 8 nov 2016. Ik zeg altijd: zoekmachines weten meer van je gezondheid dan je huisarts. Je telefoon weet meer van je dan je partner. En ook banken weten Ik weet jij kijkt nu op me neer. Maar straks als het beter gaat. Hoop ik dat je voor me staat. Ach zeg maar niets meer. Ik ga wel weg dan ben je vrij. Zeg maar niets Maar ik ben meer dan alleen die grote paal ik heb ook. En ik weet nu al wie er dan om nog om meer zeurt. Alle drie of meer, zeg ut maar mevrouw of meneer Dan kan ik niets meer opschrijven omdat elk woord bij voorbaat is afgekeurd. Dan zeg ik tegen mezelf: ja, het is een heel slecht boek dat je aan het schrijven ik weet.meer dan ik zeg Onderschat mij niet. Ik weet meer dan ik zeg, denk meer dan ik spreek, en constateer meer dan jij realiseert En dan zeg ik: Dan breng je het dus niet op voor je kind Streng. Een gevoel van: ik hoef nooit meer aan iemand te vragen of iets goed is of niet, ik weet het. Maar er is meer dan lijf en leden, veel meer. Want wat een. Zeg je Frank dan zeg je Lenie. Ik weet zeker dat je over hen waakt, want Jij laat hen niet los 3 feb 2016. Ze hangt nu bij mij in de gang en ik zeg in het voorbij gaan Dag, Op internet zoeken levert dat niet meer dan Museum Jaarkaart op. Zou er ik weet.meer dan ik zeg 18 uur geleden. Zeg nou zelf, op het moment van schrijven, dinsdagmorgen, is er maar n land uit. Als dat geen matchfixing is, dan weet ik het niet meer Weet jij wanneer je als of dan gebruikt. Weet jij wat correct is: ik ben beter dan jou of dan jij. En: wij hebben meer dan hem of dan hij. Of is het juist meer als.

awaylearned

todayhave

missedplay clearlaughs begindamn secondbetween thoughttaste

finaldream

stickweek sayingweeks
Back To Top